Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольський плавець в Монреалі побив світовий рекорд

Заслужений майстер спорту Данило Чуфаров на дистанції 200м комплексним плаванням не тільки став переможцем фіналу, але і побив рекорд в категорії спортсменів класу S - 12 (клас спортсменів з порушенням зору), встановлений спортсменом з Ірану в 2010 році

Також, фінішувавши з результатом 58,65 на дистанції 100м батерфляєм, Данило Чуфаров, вихованець тренера Віктора Вангельева, зміг «зарезервувати» друге місце на п'єдесталі пошани.

Змагання тривають. Спортсмен буде приймати участь ще у двох дисциплінах: 50м вільним стилем і 400м комплексним плаванням.

Нагадаємо, З 11 по 17 серпня 2013 в плавальному комплексі парку Жана Драпо, який знаходиться на острові посеред річки Святого Лаврентія на сході Монреаля (Канада) проходить Чемпіонату Світу 2013 IPC з плавання (змагання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями).

Довідка: Данило Чуфаров

- Срібний призер XIV Паралімпійських Ігор 2012р. у Лондоні на дистанції 400м вільним стилем;

- Бронзовий призер XIV Паралімпійських Ігор 2012р. у Лондоні на дистанції 200м комплексним плаванням;

У 2008 році удостоєний Почесної грамоти Кабінету Міністрів України з врученням пам'ятного знака, Кавалер ордена "За мужність" ІІІ та ІІ ступеня. Переможець міського конкурсу "Майбутнє Маріуполя - 2008р".

 
16.08.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах