Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донеччини взяла участь у фіналі Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді

З 21 по 25 вересня у Львові проходили фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді 2016 року.

Усього в змаганнях взяли участь 226 юнаків з областей України та Києва. Донеччину представила команда в складі 10 осіб з Бахмута (7 чоловік), Костянтинівки (2) та Слов’янська (1) – молодь 1999-2000 років народження, учні загальноосвітніх шкіл та середніх спеціальних навчальних закладів.

Учасники визначали кращих у семи видах змагань: біг на 100 м, біг на 3000 м, підтягування на перекладині, плавання на 50 м, метання гранати Ф-1 на дальність, стрільба з пневматичної гвинтівки, подолання смуги перешкод.

За підсумками змагань збірна Донецької області посіла 19 місце, випередивши в заліку представників Тернопільщини та Луганщини.

Відзначимо, що серед 10 наших хлопців шість виконали розряди з воєнного семиборства: 5 осіб – треті розряди, ще один – другий розряд.

Додамо, що наступного року, окрім змагань серед допризовної молоді, проводитиметься Всеукраїнська спартакіада серед призовної молоді (14-21 років). До її програми увійдуть: біг на 100 м, біг на 5 км, підтягування на перекладині, плавання на 50 м, метання гранати Ф-1 на дальність, стрільба з автомату, подолання смуги перешкод, стройова підготовка, надання першої медичної підготовки, топографія (орієнтування на місцевості), а також теорія.

 

 
28.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах