Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Селидового завітав Василь Вірастюк

23 вересня Селидівську виправну колонію № 82 відвідав багаторазовий володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу», капітан збірної України, що стала переможцем змагань «Найсильніша нація світу» 2003-2004 років, Заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк.

Візит такого поважного гостя супроводжували герої-захисники з числа рядового та начальницького складу прикордонної служби Збройних Сил України.

По приїзду до колонії, Василя Вірастюка з хлібом та сіллю зустрічав весь штаб на чолі з начальником установи. Керівництво організувало для нього маленьку екскурсію. Під час зустрічі із засудженими Василь багато посміхався, розповідав про свою біографію та життєвий шлях від становлення до зірки світового масштабу. Почесний гість намагався приділити увагу кожному – відповідав на запитання, роздавав автографи та робив фото на пам’ять.

Після цього Василь Вірастюк відвідав відділення СПС № 2, де цього року в локальному секторі було побудовано новий спортивний комплекс із футбольним, волейбольним та баскетбольним майданчиками. Вірастюку була доручена важлива місія – перерізати червону стрічку та відкрити зал для занять важкою атлетикою. Випробувавши нові знаряддя, Василь дав засудженим декілька корисних порад.

 
27.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах