Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини здобули нагороди всеукраїнських змагань на шосе в Дрогобичі

З 21 по 25 вересня в Дрогобичі проходили чемпіонат України з велоспорту на шосе в гонці в гору та Кубок України в парній гонці серед чоловіків, жінок.

Усього в змаганнях взяли участь 22 команди, 118 спортсменів. Донецьку область представили 8 велосипедистів (6 чоловіків, 2 жінки).

На чемпіонаті України в гонці в гору серед жінок наша Валерія Кононенко стала срібною призеркою з результатом 32 хвилини 37 секунд. Перемогу тут святкувала Христина Родіонова з Хмельниччини, а «бронзу» отримала Вікторія Алєксєєва з Миколаївщини.

Серед чоловіків у гонці в гору представник Донецької області Тимур Малєєв посів 6 місце з результатом 19 хв. 47 сек. На п’єдесталі пошани тут опинилися Сергій Мовчан (Полтавська область) – 18 хв. 53 сек., Віктор Шевцов (Миколаївська область) – 19 хв. 08 сек. та Ростислав Жуковський – 19 хв. 20 сек.

Ряд нагород велосипедисти Донеччини здобули на Кубку України в парній гонці в Дрогобичі.

Так, серед чоловіків переможцем стала пара з Донецької області Тимур Малєєв та Олексій Щербаков з результатом рівно 32 хвилини. На 31 секунду їм поступилися наші велосипедисти Данило Нікулін та Кирило Рогозін, які стали бронзовими призерами. «Срібло» тут отримала пара з Черкащини – Віталій Новоковський та Костянтин Рибарук, час яких склав 32 хв. 11 сек.

У парній гонці на 25 км серед жінок велосипедистки Донеччини Валерія Кононенко та Віра Борисюк з результатом 36 хв. 07 сек. здобули срібні медалі. Переможний час показала пара з Миколаївщини Анна Нагірна та Вікторія Алєксєєва – 35 хв. 53 сек., а третіми були представниці Львівської і Київської областей Тетяна Клімченко та Оксана Клячина – 37 хв. 06 сек.

 
27.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах