Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Торецьку пройшли показові виступи борців вільного стилю

15 вересня в спортивній залі ЗОШ-інтернату Торецька в рамках Олімпійського уроку пройшли показові виступи вихованців секції вільної боротьби обласної КДЮСШ.

На заході були присутні учні 2-6 класів та їх класні керівники, а також школярі, які беруть активну участь у спортивному житті школи (близько 100 осіб).

Тренер-викладач обласної КДЮСШ Тетяна Богданова розповіла школярам про вільну боротьбу – коли вона зародилася і як розвивалася, про те, коли виникла секція в місті і хто був її засновником. Вона зазначила досягнення міських спортсменів і спортсменок на світовому рівні. Звучали такі відомі прізвища, як Тетяна Лазарєва, Наталія Нікітенко, Вікторія Брандуш, Олександр Євсеєнко, Микола Жук. Також Тетяна Богданова розповіла і про Аліну Махиню, яка почала своє сходження до Олімпу зі стін залу в ЗОШ-інтернат.

На цьому заході був присутній і перший тренер Махині – Заслужений тренер України Ігор Білоконь. Також були згадані й нині діючі спортсмени міста – Микола Рудзінський, Єгор Батарон, Галина Олексіївська, Катерина Піскарьова та багато інших, серед них є колишня вихованка ЗОШ-інтернат, а нині учениця Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Катерина Холодняк.

Після вступного слова борці, які займаються в міській секції, продемонстрували на килимі різні елементи розминки і техніку виконання кидків.

Наприкінці заходу найактивніших спортсменів нагородили пам’ятними призами, а всіх бажаючих запросили до секції.

 
20.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах