Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі відбулося свято спорту

17 вересня в Добропіллі на площі ім. Арутюнова зібралося чимало мешканців та гостей міста: спортсменів, тренерів, батьків – тих, кому небайдужий спорт та активний спосіб життя.

Свято відкрили дівчатка-барабанщиці народного танцювального колективу «Райдуга-шанс». І ось настав урочистий момент – ведучі тренери і спортсмени міста винесли олімпійський прапор. Далі своїми показовими виступами позитивною енергією присутніх зарядили вихованці ДЮСШ та учні загальноосвітніх шкіл. Коли оголосили загальноміську розминку, гості свята із задоволенням долучилися до масового дійства.

У цей день вперше в Добропіллі були проведені змагання з армреслінгу серед дорослих на професійному рівні. Суддею заходу виступив відомий спортсмен Олег Загнін. Коли на сцену вийшли 13 кремезних хлопців, стало зрозуміло, що боротьба буде серйозною та запеклою. Містяни завзято вболівали за своїх фаворитів і вони виправдали всі очікування. У підсумку, перше місце посів Владислав Рухов, другим став Олексій Галицький, третім – Юрій Васильєв.

 
21.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах