Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську пройшов традиційний регіональний міні-марафон серед людей з обмеженими фізичними можливостями

22 вересня в Покровську відбувся традиційний відкритий регіональний міні-марафон серед людей з обмеженими фізичними можливостями.

Ініціатором заходу був Покровський міський голова Руслан Требушкін, організатором виступив комітет по фізичній культурі та спорту міської ради за підтримки Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Такий міні-марафон серед інвалідів-візочників Покровський спорткомітет провів вдруге. На відкриття змагань завітав заступник міського голови Юрій Третяк, який побажав наснаги та витримки всім учасникам, а найсильнішим – перемоги.

Усього біля села Гришине на старт вийшли 29 спортсменів з Покровська, Добропілля, Мирнограду, Селидового, Білицького, Бахмута, Кривого Рогу, Чернігова, Слов’янська, Краматорська. Довжина дистанції марафону для інвалідів на активних візках становила 10 кілометрів, а для інвалідів на візках з велоприводом – 20 кілометрів.

За підсумками змагань серед жінок мешканка Селидового Наталія Собчинська стала першою на візках з велоприводом, а на активних візках перемогу здобула представниця Краматорська Тетяна Бобровська.

Серед чоловіків на активних візках кращим був Артур Радковський з Бахмута, а на візках з велоприводом – Сергій Шурута з Чернігова.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями комітету по фізичній культурі та спорту міської ради, а також грошовими винагородами від Покровського міського голови Руслана Требушкіна. Після нагородження всіх учасників чекав святковий обід.

 
27.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах