Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбувся перший для Донецької області напівмарафон

24 вересня Краматорськ прийняв найбільш масштабний біговий захід за всю історію свого існування – напівмарафон «Наш Краматорськ», у рамках якого змагалося понад тисячу осіб з різних міст України.

Програму дня відкрила сімейна естафета «Спортивна сім’я», де близько 30 родин (тато, мама і дитина) бігли дистанцію 550 м. Далі на стометрівку вийшли наймолодші учасники змагань — хлопчики та дівчатка 3-6 років та 7-9 років. Після цього на дистанції 550 метрів випробували свої сили юнаки та дівчата 10-13 та 14-16 років.

Глядачам, які активно підтримували усіх бігунів, свою силу духу також продемонстрували спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату на візках. Серед чоловіків переможцем став Артур Радковський, серед жінок – Світлана Лук’янова з Покровська.

На головний старт заходу вийшли учасники, які заявилися на дистанції: 5 км, 10 км, 21,1 км (напівмарафон), естафетна команда (у складі 4 осіб) на 21,1 км. Участь у забігах взяли: народний депутат України Максим Єфімов, голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський, заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ремський, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

За підсумками напівмарафону (21,097 м) трійку призерів склали:

1 місце – Юрій Грицак (Миколаїв) – 1:08:34;
2 місце – Артем Поддубний (Бахмут) – 1:09:39;
3 місце – Денис Слободенюк (Вінниця) – 1:11:35.

У напівмарафонський естафеті тріумфували спортсмени з Лисичанська (Віталій Ляшенко, Артем Алфімов, Дмитро Гурульов та Володимир Коренськой), друге місце виборола команда школи вищої спортивної майстерності Донецької області (Юрій Кузьменко, Інна Савченко, Ольга Лук’янова та Данило Шаповалов), а третьою фінішувала команда управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації (Володимир Мицик, Володимир Киричик, Богдан Басов, Андрій Лисенко).

Кращі за підсумками забігів на різних дистанціях отримали відзнаки та грошові винагороди від 1000 до 5000 грн. Загальний призовий фонд склав 66 000 грн.

Легкоатлетичне свято, приурочене до 148-річчя Краматорська, відбулося за підтримки народного депутата України Максима Єфімова, Донецької обласної державної адміністрації та управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

З результатами спортсменів за стартовими номерами можна ознайомитися за посиланнями: 5км, 10км, напівмарафон, естафета.

 
 
 
 
 
 
 
 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах

26.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах