Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини здобули «золото» і «срібло» міжнародного турніру на призи братів Кличків

12-18 вересня в Бердичеві (Житомирська область) проходив 18-й Міжнародний турнір з боксу серед молоді класу «А» на призи братів Кличків.

Донецьку область на змаганнях представили 4 боксери.

Найвищий результат серед наших спортсменів показав Дмитро Рибалко (Маріуполь, КДЮСШ «Лідер», тренер – Ярослав Підмастерчик, перший тренер – Сергій Лісовін), який здобув перемогу у ваговій категорії 75 кг.

Срібним призером змагань став Артем Демяненко (ДО СДЮСШОР, Покровськ, тренер Олександр Швайко), який посів 2 місце у ваговій категорії 52 кг. У фіналі він поступився Оразбеку Асикулову з Казахстану.

Таким чином, Дмитро та Артем за підсумками турніру заслужили путівки на молодіжний чемпіонат світу, який проходитиме в Санкт-Петербурзі (Росія) наприкінці жовтня – на початку листопада.

 

Ще два боксери Донеччини в Бердичеві посіли п’яті місця у своїх вагових категоріях: 60 кг – Еміль Гачаєв (ДВУОР ім. С.Бубки, Селидове-Бахмут, тренери Олександр Шостак, Анатолій Переяслов), 64 кг – Артем Лапін (Бахмут, ШВСМ, тренери Анатолій Переяслов, Георгій Гангалов).

Зазначимо, що поза сіткою турніру у ваговій категорії 69 кг змагалися шість українців, серед яких у фінал вийшли два наших спортсмени: Пилип Акілов (Бахмут, ШВСМ, тренери Анатолій Переяслов, Георгій Гангалов) та Степан Господінов (Маріуполь, УОР – ДО СДЮСШОР, тренер Андрій Музика). За підсумками бою кращим став Пилип Акілов.

Усього в Міжнародному турнірі на призи братів Кличків взяли участь 127 спортсменів з 14 країн – Азербайджану, Алжиру, Білорусі, Вірменії, Грузії, Ізраїлю, Ірану, Казахстану, Киргизстану, Литви, Молдавії, Росії (Дагестану), України, Фінляндії.

 
20.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах