Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фестиваль спорту 11 вересня провели в Бахмуті

11 вересня в Бахмуті на стадіоні «Металург» пройшов Фестиваль спорту, присвячений Дню фізичної культури і спорту в Україні та Дню міста.

Захід був проведений управлінням з питань фізичної культури та спорту міської ради, за сприяння Бахмутської міської ради та за участю художнього колективу Народного Дому.

Показові виступи кращих спортсменів КДЮСШ № 1, КДЮСШ № 2, ДВУОР ім. С.Бубки, спортивних клубів були представлені з метою прорекламувати все різноманіття видів спорту, що розвиваються в місті, показати силу і красу спортсменів, залучити якомога більше число жителів міста, молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом.

Відкрили фестиваль урочистим парадом кращі атлети Бахмута. Виступ гостей – півфіналістів шоу «Україна має талант», команди гирьовиків Freestyle Strong Art Studio – порадував глядачів віртуозним жонглюванням гирями від 16 до 32 кг. Продовжили показові виступи спортсмени відділень рукопашного бою «Бу-сі-до», боксу, кікбоксингу, легкої атлетики, за ними естафету прийняли гімнасти і акробати, вихованці СК «Юпітер», «Здоровань», «Мангуст». На закінчення свою майстерність показали спортсмени відділень вільної боротьби, сумо, дзюдо, ушу.

На честь свята Дня фізичної культури і спорту відділення КДЮСШ № 1 і № 2, спортивні клуби отримали подарунки (спортивний інвентар) від мера міста Олексія Реви, а спортсмени учасники показових виступів – солодкі призи.

Організатори дякують за надану допомогу в придбанні призів спонсорів: благодійний фонд «Дар», TPG Travel і Мережу АЗС «ВОГ Бахмут».

 
 
 
15.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах