Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці пройшло велосвято до Дня фізичної культури і спорту

Суботній день 10 вересня в Костянтинівці пройшов яскраво і барвисто. Так жителі міста відзначили День фізичної культури і спорту, організований відділом з фізичної культури та спорту міськвиконкому, центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На центральній площі біля Палацу культури і відпочинку зібралося близько 80 любителів велосипедного спорту, щоб ще раз продемонструвати, що число прихильників здорового способу життя в місті зростає з кожним заходом і кожним роком.

Так як 2016 рік – рік Української державності і олімпійський, не обійшлося без сюрпризу. Усі учасники велосвята отримали в подарунок футболки з символікою України, міста і Олімпійських ігор. З вітальним словом виступив заступник міського голови Віктор Василенко, який побажав всім учасникам продовжувати своїм прикладом пропагувати фізичну культуру і спорт.

Після реєстрації та інструктажу колона велосипедистів у супроводі співробітників місцевої ДАІ, швидкої медичної допомоги висунулися на свій маршрут, який пролягав по бул. Космонавтів, вул. Громова, вул. Європейської, пр. Ломоносова і фінішувала в ПК «Ювілейний». У парку на спортсменів очікували польова каша, гарячий чай з печивом, приготовані на справжній польовій кухні силами військовослужбовців Збройних сил України.

Після цього учасники від 6 років до 71 року спробували свої сили в гонці по пересіченій місцевості на 8 км. Також всі бажаючі взяли участь в конкурсах, продемонструвавши свої спритність, влучність і почуття гумору. Після закінчення свята переможці були нагороджені медалями, кубками та призами, а всі учасники отримали великий заряд бадьорості і гарного настрою.

 
15.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах