Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання «Спортивна родина» провели в Слов’янську

11 вересня в Слов’янську в сквері «Мрія» відбувся яскравий захід «Спортивна родина», присвячений святкуванню Дню фізичної культури і спорту України.

Його організаторами виступили громадська організація «Молодь Сходу України» та студентська профспілка ДДПУ, за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації.

Під час відкриття з вітальним словом до учасників змагань звернувся голова Слов’янської міської ради Вадим Лях, який побажав усім наснаги, спортивного азарту та перемог.

Вихованці відділення гімнастики дитячо-юнацької спортивної школи Слов’янська продемонстрували присутнім свої творчі номери.

У програмі заходу «Спортивна родина» були: футбол, акробатика, силові вправи, стрибки на скакалках, естафети з перешкодами. 15 родин (понад 50 учасників) змагалися на силу, витривалість і спритність.

У підсумку, до трійки кращих увійшли:

І місце – родина Авсєєвих,
ІІ місце – родина Мусхіріних,
ІІІ місце – родина Корольових.

Учасники отримали, перш за все, позитивні враження та неперевершені емоції від цікавого та насиченого спортивного заходу, а переможці і призери були відзначені кубками та призами – спортивним інвентарем від Слов’янської міської ради.

По закінченню заходу всі бажаючі взяли активну участь у спортивному флешмобі від організаторів.

 
15.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах