Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську пройшов відкритий міський турнір з кроссфіту

11 вересня в Слов’янську на Соборній площі відбувся відкритий турнір з кроссфіту «Hardcore Crossfit Battle», присвячений святкуванню 371-ї річниці заснування міста та Дню фізичної культури і спорту України.

Участь у заході взяли спортсмени сильні духом, витривалі фізично, з міцним характером та волею до перемоги. Змагання проходили серед юнаків (16-17 років), чоловіків та жінок (18 років та старші).

Глядачі з цікавістю та захопленням спостерігали, як учасники по черзі, майже без зупинки, виконували фізичні вправи, що іноді були на межі людських фізичних можливостей.

Тяга гирі до підборіддя, «прогулянка фермера 50 метрів», вистрибування з сендбегом, стрибки на скакалці, віджимання через м’яч, бурпі через покришку, стрибки на тумбу, біг 1000 метрів та «100-метрова тяга саней» – це далеко не повний список вправ, що виконували атлети.

У напруженій та безкомпромісній боротьбі чемпіонами відкритого міського турніру з кроссфіту «Hardcore Crossfit Battle» стали:

- Денис Кутелія (юнаки 16-17 років, м. Слов’янськ);
- Євген Деменков (чоловіки 18+, м. Дружківка);
- Олена Бабкіна (жінки 18+, БК «Тріада» м. Слов’янськ).

Усі переможці та призери змагань отримали кубки, дипломи та медалі від бійцівського клубу «Тріада» і спортивний інвентар від Слов’янської міської ради.

 

 
15.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах