Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Різноманітні змагання до Дня фізичної культури і спорту провели у Великоновосілківському районі

10 вересня на спортивному майданчику РКОК «Нива» Великоновосілківського району відбулися змагання з міні-футболу, перетягування канату, шахів та дзюдо, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

Усього в них взяли участь 8 команд загальною кількістю 98 чоловік.

За підсумками запеклої боротьби з міні-футболу перемогу здобула збірна команда СТОВ «Україна», друге місце посіли представники Шевченківської сільської ради «Юність», третє місце – збірна команда с. Багатир.

Найвправнішими в перетягуванні канату стали гравці збірної команди СТОВ «Україна». Друге місце виборов колектив «Юність» Шевченківської сільської ради, третє – «Макстрой» Старомайорської сільської ради.

Змагання з шахів проводилися в двох вікових категоріях. Так, серед юнаків перше місце посіла Карина Сімшаг, друге – Максим Дервіш, третє – Кирило Гавриш. Серед дорослих першим став Олександр Балжі, другим – Борис Баглер, третім – Павло Папуш.

У дзюдо кращі визначились у різних категоріях:

- хлопці 30 кг – Петро Балабан та Микита Хіргій;
- хлопці 50 кг – Максим Тіщенко, Антон Хрупін та Кирило Іванов;
- хлопці 70 кг – Микола Шевченко, Дмитро Глушко та Ерванд Мовсесян;
- дівчата 35 кг – Світлана Папіна;
- дівчата 50 кг – Косарєва Ганна.
- дорослі – Микола Шевченко, Олександр Косарєв та Володимир Іванов.

Переможці були нагороджені командними грамотами та заохочувальними призами.

 

З привітаннями до Дня фізичної культури і спорту та побажаннями результативних тренувань, розвитку та подальших досягнень до учасників змагань звернулась Тетяна Алчієва – начальник відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Великоновосілківської райдержадміністрації.

За багаторічну плідну працю на ниві фізичного і спортивного зростання підростаючого покоління, активну участь у підготовці та проведенні фізкультурно-спортивних та масових заходів, залучення до занять спортом дітей і підлітків, пропаганду здорового способу життя грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації були нагороджені Олександр Косарєв – тренер-викладач з боротьби дзюдо Великоновосілківської РК ДЮСШ «Старт» та Віктор Паньков – учитель фізичної культури Великоновосілківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, керівник методичного об’єднання вчителів фізичної культури. Грамоти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації отримали Юрій Чебаненко – учитель фізичної культури Великоновосільківської гімназії з ЗОШ І ст., Володимир Арих – учитель фізичної культури Великоновосільківської гімназії з ЗОШ І ст., Ірина Миколаєнко – учитель фізичної культури Старомайорської ЗОШ І-ІІІ ст., Василь Малтабар – учитель фізичної культури Нескучненської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.О. Корфа. За підтримки директора СТзОВ «Україна» Валерія Зеркаля нагороджувані отримали цінні подарунки.

 
14.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах