Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ряд заходів до Дня фізичної культури і спорту відбувся в Селидовому

Спортивне свято в Селидовому до Дня фізичної культури і спорту розпочалося 8 вересня на площі Маяковського з показових виступів секції спортивної аеробіки міської ДЮСШ та виступів художніх колективів міського Будинку культури.

10 вересня знову в ДЮСШ діти різних вікових категорій презентували свої уміння у футболі, боксі, тенісі, косікі карате, вільній боротьбі. ТОВ компанія «Хлібінвест» приготувала спеціально для свята солодкі подарунки – торти, які були вручені всім вихованцям ДЮСШ.

У місті Гірник до Дня фізичної культури і спорту на стадіоні «Авангард» пройшли змагання з футболу, стрітболу, волейболу серед спортсменів різного віку. Перед учасниками з показовими номерами виступила команда СМЦФЗН «Спорт для всіх» зі спортивної аеробіки та художні колективи БК «Гірник». За підсумками змагань кращі спортсмени Гірника отримали грамоти і подяки.

У місті Українськ на стадіоні «Україна» пройшла першість міста серед дворових команд з футболу. Учасниками змагань стали п’ять команд. Переможці отримали грамоти і медалі.

 

 
14.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах