Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда боксерів Донеччини здобула перше місце на Кубку України в Маріуполі

6-11 вересня в Маріуполі в спортивному комплексі «Іллічівець» проходив Кубок України з боксу та відкритий Всеукраїнський турнір серед чоловіків «48-й Меморіал Макара Мазая».

Їх учасниками стали 65 спортсменів з 15 регіонів України: Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Черкаської областей та Києва.

Донеччину на Кубку України представляли 16 боксерів, серед яких 8 стали володарями медалей.

Так, у фіналі вагової категорії до 56 кг наші спортсмени розіграли найвищі нагороди. Чемпіоном став Ростислав Кравченко (Бахмут-Селидове, ДВУОР-ШВСМ, тренери Анатолій Переяслов, Олександр Шостак), а срібним призером – Михайло Гордєєв (Торецьк, ДЮСШ, тренер Віталій Лі).

Знову відразу двоє боксерів Донеччини здобули медалі Кубку України у ваговій категорії 75 кг. Відзначилися вихованці маріупольської КДЮСШ «Лідер»: Андрій Приходько (тренер Ярослав Підмастерчик) отримав «золото», Давид Штепа (тренер Павло Скрипка) – «бронзу».

Ще один маріуполець Ярослав Щерба (ДО СДЮСШОР, тренер Андрій Музика) став чемпіоном у ваговій категорії до 60 кг.

 

Друге місце у вазі до 81 кг посів Олександр Михалко (ШВСМ, Бахмут - Білицьке, тренери Анатолій Переяслов, Павло Івахненко).

 

Третіми у своїх категоріях були: до 64 кг – Вадим Кінденко (Краматорськ, ДЮСШ, тренер Олександр Осадчий), до 91 кг – Ярослав Єфімцев (Слов’янськ, ДЮСШ, тренер Володимир Рюмін).

Така кількість нагород принесла боксерам Донецької області перше загальнокомандне місце за підсумками Кубка України.

Відзначимо, що нагородження кращих у ваговій категорії до 56 кг проводив начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Також він вручив відзнаки за досягнення на чемпіонаті Європи з боксу серед молоді, який проходив у червні в Анапі (Росія), – бронзовому призеру змагань Дмитру Рибалко, його наставнику Ярославу Підмастерчику та першому тренеру Сергію Лісовіну.

Додамо, що наступними стартами для боксерів Донеччини стануть чемпіонат України до 22 років, який стартує 3 жовтня в Кропивницькому (колишньому Кіровограді), та чемпіонат України в листопаді в Харкові.

 
12.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах