Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту!

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ сфери фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Прийміть щиросердні вітання з Днем фізичної культури та спорту, святом, що асоціюється в суспільстві зі здоров’ям, красою, гартом та молодістю.

Заняття спортом та ведення здорового способу життя – запорука здорової нації. Тому наше з вами спільне завдання – популяризація фізичної культури та залучення до занять спортом якнайбільшої кількості наших співвітчизників.

Донеччина дала путівку у великий спорт багатьом спортсменам. У спортивних секціях та дитячих спортивних школах підготовлені десятки чемпіонів, переможців і призерів першостей світу, Європи та країни.

Сьогодні наші земляки постійно є серед тих, хто здобуває найвищі нагороди на престижних міжнародних змаганнях, зберігає і примножує славні традиції українського спорту, зміцнює авторитет нашої держави у світовому співтоваристві.

Так, на перших в історії Європейських іграх, які проходили в Баку цього року, спортсмени Донеччини здобули 8 нагород, серед яких 1 золота, 1 срібна і 6 бронзових. Свої імена у якості переможців та призерів вписали наступні наші спортсмени: Аліна Махиня (вільна боротьба), Ігор Радівілов (спортивна гімнастика), Єлизавета Яхно, Аліна Шинкаренко, Вероніка Гришко (синхронне плавання), Яків Хаммо (дзюдо), Коу Лей (настільний теніс).

У цих здобутках – напружена праця першого вчителя фізичного виховання, тренера спортивної школи, викладача та наставника. У день професійного свята вони заслуговують на особливі слова вдячності та шани. Такі само і ветерани спорту, які своїм прикладом та життєвим досвідом допомагають виховувати підростаюче покоління.

З нагоди професійного свята бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень і перемог!

Нехай для кожного жителя Донеччини фізкультура і спорт стануть союзниками, принесуть радість і енергію, відчуття вічної молодості. А у Вашу оселю це свято принесе мир, злагоду і добробут.

 
 
З повагою,
 
начальник управління з питань
фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації                                                                             В.П. Мицик
 
09.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах