Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Патріотична загальноміська ранкова зарядка до Дня фізичної культури і спорту відбулася в Покровську

9 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту та в рамках Олімпійського тижня, у Покровську відбулася загальноміська ранкова зарядка.

Спортивний захід для всіх жителів міста організував комітет по фізичній культурі і спорту Покровської міської ради

Проведення такої зарядки в Покровську стало доброю традицією. Але в цьому році вона відзначилася особливою масовістю, яскравістю і спортивними веселощами.

Взяти участь у спортивному святі прийшли Покровський міський голова Руслан Требушкін разом зі своїми заступниками, працівниками виконкому і депутатами міської ради. Молодь, що зібралася на площі Шибанкова, вітала мера і його команду оплесками. Школярі, спортсмени і перші керівники міста були одягнені в сині і жовті футболки з патріотичними написами «Я люблю Покровск».

Після зарядки відбулася урочиста частина заходу. Руслан Требушкін привітав зі святом усіх присутніх та закликав молодь на все життя зберегти звичку займатися спортом. Міський голова нагородив грамотами за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Покровську голову міського спорткомітету Віктора Поліщука, а також відомих викладачів і тренерів Віталія Щербинку, Любов Ляшенко, Миколу Колчина та інших. Були вручені листи подяки багатьом діючим спортсменам та ветеранам спорту, у тому числі спортсменам-інвалідам, що пропагують здоровий спосіб життя.

На спортивне свято в Покровську завітала заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Наталія Точилова, яка разом з усіма взяла участь у зарядці. Вона долучилася до святкових привітань та побажала Покровську розквітати в спортивному плані. Наталія Точилова вручила нагороду «Почесний ветеран волейболу України» тренеру Покровська Миколі Ляшенку, а також грамоти управління ряду спортсменів міста.

 
09.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах