Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Представників спортивної галузі з нагоди Дня фізичної культури і спорту вшанували в Бахмуті

6 вересня в Бахмуті в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту пройшли традиційні урочисті заходи по відзначенню переможців, призерів міського конкурсу – найкращих спортсменів, тренерів, фахівців, колективів фізичної культури та спорту, а також ветеранів спорту.

На церемонії були присутні почесні гості: голова Бахмутської міської ради Олексій Рева, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки Ігор Анушкевич.

Урочисту церемонію відкрив Бахмутський міський голова Олексій Рева, який у своєму виступі привітав присутніх із Днем фізичної культури і спорту та вручив нагороди Аліні Логвиненко, Заслуженому майстру спорту України з легкої атлетики, чемпіонці Європи, учасниці Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні та 2016 року в Ріо-де-Жанейро, а також грошові премії ветеранам спорту.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик також привітав всіх представників спортивної галузі Бахмута зі святом та подякував їм за копітку роботу задля примноження славних традицій Донеччини та пропаганди здорового способу життя. Володимир Мицик та заступник міського голови Вікторія Точена вручили грамоти, кубки, спортивний інвентар і грошові премії найкращим тренерам, спортсменам, викладачам фізичного виховання, колективам фізичної культури.

 

Директор центру «Спорт для всіх» Олексій Абакумов та в.о. начальника управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Наталія Радіонова нагородили грамотами та спортивним інвентарем спортсменів і колективів-переможців Всеукраїнського місячнику «Спорт для всіх – загальна турбота».

Протягом усього урочистого заходу з художніми номерами виступали колективи міського центру культури та дозвілля.

 
09.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах