Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Руслана Краснова та Костянтин Мусієнко здобули «бронзу» та «срібло» на чемпіонаті світу з пауерліфтингу в Польщі

З 29 серпня по 3 вересня в польському місті Щирк проходить чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юнаків, дівчат, юніорів та юніорок.

У четвертий день змагань, 1 вересня, Донецьку область у складі збірної команди України представили два спортсмени.

Руслана Краснова з Маріуполя, вихованка тренерів Олега Краснова і Степана Ніколюкіна, виступала у ваговій категорії до 72 кг серед дівчат. У першій та другій вправах – присіданнях і жимі лежачи – вона стала другою з результатами 175 кг та 107,5 кг відповідно. У становій тязі Руслана посіла третє місце з результатом 160 кг. У підсумку, сума триборства 442,5 кг принесла нашій спортсменці бронзову медаль.

Серед юніорів у ваговій категорії до 83 кг змагався Костянтин Мусієнко з Дружківки, який є вихованцем тренера Сергія Федоренка. У присіданнях він став третім (302,5 кг), у своїй коронній вправі, жимі лежачи, – другим (250 кг). У становій тязі в Мусієнка не все складалося так, як хотілося: перші два підходи не вдалися, але в третій спробі спортсмен зібрався і показав результат 262,5 кг. За сумою триборства (815 кг) Костянтин став срібним призером чемпіонату.

Нагадаємо, у перший день чемпіонату світу в Польщі нагороди здобули пауерліфтери Дружківки Дар’я Лазебна та Руслан Рузімурадов, а в другий день виступали Дар’я Русаненко та Владислав Чорний. Усього Донеччину на змаганнях представляють 11 спортсменів.

 
 
 
02.09.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах