Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Авдіївці провели турнір з тенісу на Кубок генерального директора АКХЗ

24-25 серпня в Авдіївці відбувся перший благодійний турнір з тенісу на Кубок генерального директора Авдіївського коксохімічного заводу Муси Магомедова.

Організатором заходу виступив «АКХЗ» за участю відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Авдіївської міської ради.

Мета турніру – привернути увагу жителів до проблеми розвитку і підтримки міської дитячо-юнацької спортивної школи. ДЮСШ – єдина спортивна міська школа, яка об’єднує в собі різні види активності. Сьогодні в ній працюють секції з боксу, баскетболу та футболу. Тренування відвідують понад 100 хлопців. Авдіївський КХЗ неодноразово допомагав закладу – купував спортивний інвентар, реконструював міський стадіон, який знаходиться на балансі спортивної школи. І зараз завод вирішив підтримати спортсменів, провівши благодійний турнір з великого тенісу.

За звання кращих змагалися 13 осіб, з них двоє – гості турніру, працівники Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату Групи Метінвест (м. Кривий Ріг). Протягом двох днів гравці демонстрували майстерність володіння ракеткою і м’ячем. Змагання проходили на сучасному корті міського стадіону, який авдіївцям подарував «АКХЗ».

Переможцем турніру став гість із Кривого Рогу – Вадим Григорович. Друге і третє призові місця посіли авдіївці Олександр Костін і Ігор Калінін.

- Хочу подякувати і організаторам, і учасникам заходу – усім, хто нас прийняв, - сказав Вадим Григорович. - Прикро вивозити з Авдіївки переможний кубок. Але я обіцяю наступного року приїхати знову і дати можливість авдіївцям відігратися.

Завдяки турніру вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Авдіївки отримали м’ячі для гри у футбол і волейбол, а також боксерські рукавички.

- Велике спасибі генеральному директорові заводу Мусі Сергоєвичу за підтримку, за допомогу, надану нашій школі, - подякувала директор ДЮСШ Наталія Романчук. - Дуже сподіваюся, що наші вихованці в наступному році теж візьмуть участь у такому чудовому заході.

За рішенням генерального директора «АКХЗ» Муси Магомедова турнір стане новою спортивною традицією Авдіївки і буде проводитися щорічно.

- Емоцій – море! Вийшло справжнє спортивне змагання національного масштабу. Окреме спасибі друзям з Кривого Рогу, які внесли спортивний азарт у нашу гру, - поділився враженнями Муса Магомедов. - Ми взнали один одного в обличчя. І тепер організуємо наше тенісне життя так, щоб воно було більш цікавим і насиченим. Сподіваюся, що наступного разу нас буде ще більше. Запрошую всіх авдіївців уже зараз приходити тренуватися на корти міського стадіону.

 
31.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах