Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкрито новий сезон школи ХК «Донбас»

У Дружківці на Льодовій арені «Альтаїр» відбулася урочиста церемонія відкриття спортивного сезону 2016/17 для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи ХК «Донбас».

Новобранці з Дружківки, Костянтинівки, Краматорська і Слов’янська отримали фірмові рюкзаки ХК «Донбас» з необхідним шкільним приладдям, а також солодощі від компанії «КОНТІ». Примітно, що подарунки до старту нового спортивного сезону дітям вручали форварди основного складу команди Ярослав Свищев і Вадим Мазур.

Після реєстраційної частини всі новобранці були запрошені на лід Дружківської Арени, де вихованцями була прочитана символічна клятва юного спортсмена.

Після того як всі новачки ДЮСШ ХК «Донбас» покинули лід «Альтаїру», на нього вийшли вже досвідчені вихованці найбільшої в Україні Льодової школи. Для початку глядачів порадував масовий номер фігуристів школи, а родзинкою свята відкриття сезону став виставковий матч юних хокеїстів.

Команда «Донбас-білі» 2005-2006 років народження змагалася з командою «Донбас-червоні» 2006-2007 років народження. Участь у матчі взяли Вадим Мазур та Ярослав Свищев, а результатом зустрічі стала бойова нічия – 5:5.

Підсумували святкову програму виступи фігуристів Софії Лозицької та Валерія Карасева, а також ще один масовий хореографічний номер.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
31.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах