Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Києві відбулись урочисті проводи спортсменів Донеччини і України на XV літні Паралімпійські ігри

27 серпня в самому серці Києва – на Майдані Незалежності – відбулися проводи національної збірної команди України на XV літні Паралімпійські ігри.

З 7 по 18 вересня в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 172 українські спортсмени відстоюватимуть честь Батьківщини у 15-ти видах спорту.

Спортсменів з Донеччини прибули підтримали більше 60 родичів, друзів і фанатів.

Нагадаємо, напередодні Паралімпійських ігор 2016 року управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації спільно із Донецьким регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» започаткували спеціальний проект. У його рамках мешканці регіону можуть ознайомитися (на офіційному сайті управління та сторінках в соціальних мережах Facebook і Вконтакті) з біографічними даними наших спортсменів, які вибороли путівки на майбутню Паралімпіаду.

Бажаємо вітчизняним паралімпійцям вдалих виступів у Бразилії! Вони – приклад для юних спортсменів Донеччини з обмеженими можливостями, уособлення духу і мужності, адже щоденно доводять, що немає тих речей, які не змогла б досягти людина завдяки своїй силі волі та цілеспрямованості.

 

 
29.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах