Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України в Нікольському районі пройшли змагання з міні-футболу та тенісу

23 серпня на районному стадіоні «Колос» відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків 2004 року народження і молодше.

На змагання з’їхалися 6 футбольних команд: «Малинівка» (тренер І.​Ахвердієв), «Скіф» с. Старченкове (тренер В.Кузьменко), «Спартак» с. Республіка (тренер В.Самарський), Новокраснівська ЗОШ (тренер В.Єменджи), Нікольська ЗОШ № 1 (тренер А.Дурицький), гімназія «Софія» (тренер А.Аксьонов).

На заході були присутні перші керівники району: голова Нікольської райдержадміністрації Володимир Завгородній, голова Нікольської районної ради Василь Мітько, а також голова Федерації футболу Нікольського району Олександр Чебурахін.

Згідно жеребкування, усі команди були розподілені на дві групи. Групу «А» склали колективи «Малинівка», Нікольська ЗОШ № 1, Новокраснівська ЗОШ, до групи «Б» увійшли «Скіф», «Софія», «Спартак». Ігри проходили за коловою системою, у півфінал виходило по дві команди.

З першого місця в групі «А» вийшла команда Нікольської ЗОШ № 1, з другого – Новокраснівська ЗОШ, у групі «Б» першою була команда «Софія», другою – «Спартак».

У першому півфіналі зустрілися представники ЗОШ № 1 та «Спартак», де нікольці здобули перемогу з рахунком 5:0. У другому півфіналі команда «Софія» мінімально переграла учнів Новокраснівської ЗОШ – 2:1.

У боротьбі за третє місце «Спартак» переміг колектив Новокраснівської ЗОШ з рахунком 2:0.

Надзвичайно цікаве протистояння було у фіналі між командами ЗОШ № 1 та «Софія». Впевнену перемогу тут здобули футболісти з Нікольської ЗОШ № 1 – 4:2.

Команди, що посіли перше, друге і третє місця, були нагороджені кубками та грамотами від федерації футболу Нікольського району. Олена Церахто традиційно вручила всім учасникам змагань морозиво, а також грошові премії кращим гравцям. Ними стали: Тетяна Арсенюк (Новокраснівська ЗОШ), Дмитро Храпач (ЗОШ № 1), Олена Фоміна («Спартак»), Олександр Суховой («Малинівка»), Ілля Васильджагаз («Софія»), Денис Петриченко («Скіф»), Ренат Ковальов (ЗОШ № 1).

Чотирма днями раніше, 19 серпня, на тенісному корті в смт. Нікольському відбувся черговий турнір з тенісу в парному розряді.

Учасниками змагань були 7 пар. Відзначимо, що вперше було дозволено участь спортсменам з міста Маріуполь. Суперники були розбиті на 2 підгрупи, пари, які посіли перше і друге місця, пройшли в півфінали. Кожен поєдинок проходив у напруженій боротьбі.

У фінальній частині змагань місця розподілилися таким чином: третіми стали А.Чебурахін і А.Басюк (команда «Ветеран»), другими – А.Шишман та С.Майшмаз. Заслужене першість здобула пара В.Сарбаш - Н.Азаров.

Усі переможці були нагороджені кубками та грошовими призами.

 
26.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах