Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня Незалежності України в Ясинуватському районі пройшли турнір з міні-футболу та «Веселі старти»

У Ясинуватському районі тривають спортивні заходи, присвячені Дню Незалежності України.

На майданчику зі штучним покриттям Очеретинської ЗОШ відбувся турнір з міні-футболу.

Його учасниками стали вісім команд: футбольні колективи населених пунктів району, батальйону поліції «Кривбас» та сусіднього села Прогрес Покровського району.

Після групового етапу було сформовано пари, які розіграли комплекти нагород. Цікавою та багатою на забиті м’ячі вийшла фінальна зустріч, у якій грали футболісти з Новоселівки Першої та господарі майданчика. З рахунком 6:3 перемогли гості. У матчі за третє місце команда Орлівки перемогла Прогрес з рахунком 4:3.

На площі біля Очеретинскої селищної ради свої найкращі якості змогли продемонструвати наймолодші учасники спортивної програми. Команди, що були сформовані з усіх бажаючих, змагалися у веселих естафетах. Батьки та вболівальники активно підтримували більше двох десятків юних спортсменів.

Переможці та призери футбольного турніру були нагороджені кубками, грамотами та медалями райдержадміністрації. Юні спортсмени отримали солодкі призи, а найактивніші вболівальники – сувеніри від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
 
 
26.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах