Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фестиваль спорту до Дня Незалежності України провели в Дружківці

24 серпня в Дружківці на площі Молодіжній відбувся обласний фестиваль «Здорова молодь – здорова нація». Організатором заходу став Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У спортивному святі взяли участь понад 200 осіб різних вікових категорій. Під час урочистої частини гостей та учасників свята вітав Дружківський міський голова Валерій Гнатенко, в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

Учасники заходу мали змогу перевірити свої здібності в різноманітних активностях від організаторів – змаганнях зі стрітболу та легкої атлетики, дитячих естафетах, а також подивитись на показові виступи вихованців ДЮСШ відділу освіти Дружківської міської ради з тхеквондо.

Водночас, працівниками центру «Спорт для всіх» було проведено соцопитування стосовно ХХХІ Літніх Олімпійських ігор, які у серпні приймало бразильське Ріо-де-Жанейро. У підсумку, було з’ясовано гарну обізнаність людей про поняття Олімпійських ігор, кількість спортсменів-учасників Олімпіади від країни та області, а також кількість, якість медалей та імена їх володарів.

Наймолодші учасники мали змогу безкоштовно покататися на самокатах, дитячих машинках, пострибати на батуті та гірках.

Проведений фестиваль найкращим чином дозволив згуртувати дітей і показати їм, що заняття спортом – це дійсно цікаво. А на меті таких заходів якраз і є залучення більшої кількості дітей та підлітків до рухової активності, популяризація ідей здорового способу життя.

Переможцям та призерам дісталися дипломи, солодкі призи. Було багато позитивних емоцій, радості та посмішок, на які багате спортивне свято.

 
25.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах