Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини здобули «золото» чемпіонату України на шосе в командній гонці

19-20 серпня у Вишгороді Київської області проходив чемпіонат України з велоспорту на шосе в командній гонці та гонці критеріумі серед чоловіків та жінок.

Усього в змаганнях брали участь 22 команди, 108 велосипедистів. Збірну команду Донецької області представили 8 спортсменів (6 чоловіків, 2 жінки).

У командній гонці на 50 км серед жінок золоті медалі з результатом 1:05.27 здобули: велосипедистки Донеччини Валерія Кононенко та Віра Борисюк (ОСДЮСШОР, тренер Валерій Красов), киянка Ольга Шекель (ЦШВСМ СК «Кольс»), Марина Іванюк із Одеської області.

Срібними призерками тут з часом 1:09.45 стали: Анастасія Слободян (Київська область), Анастасія Года (Тернопільська-Донецька області), Христина Родіонова та Олена Урбанович (Хмельницька область), а бронзовими з часом 1:12.08 – спортсменки Кіровоградської області.

Серед чоловіків у командній гонці на 50 км кращий результат – 57 хв. 25 сек. – показали: Олександр Полівода (Харківська область), Олександр Суруткович (Одеська область), Максим Васильєв (Донецька область), Михайло Кононенко (м. Київ).

«Срібло» тут здобула команда м. Києва з результатом 58 хв. 14 сек., «бронзу» – представники Вінницької області (59 хв. 55 сек.).

Команда Донецької області, яка складалася з наймолодших гонщиків Данила Нікуліна, Кирила Рогозіна, Данила Кондакова і досвідченого Олександра Геращенка, посіла 7 місце з часом 1:00,27.

Команда СК ІСД Донецької області у складі Тимура Малєєва, Рината Удода, Іллі Клєпікова та Володимира Джуса фінішувала восьмою з результатом 1:01.11.

 
20.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах