Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Результати ХII туру відкритого чемпіонату Донецької області з футболу

13 серпня відбулися матчі ХІІ туру відкритого чемпіонату Донецької області з футболу серед аматорських команд.

Результати:

«Бахмут» - «Шахтар» м. Родинське
1:3
ФК «Кремінна» - «Локомотив»
0:1
«Словхліб» - «Добре поле»
7:0
«Прометей» - «Сапфір»
2:0
ФК «Хімік» - СК «Зоря»
1:2

Друге коло відкритого чемпіонату Донецької області починав поєдинок між одним із лідерів краматорським «Сапфіром» і середняком «Прометеєм» з Великої Новосілки. Краматорчани перед матчем зазнали кадрових втрат – через сімейні обставини на гру не прибули головний тренер і один з футболістів, який «робить погоду» в середині поля. І, незважаючи на територіальну перевагу, «Сапфір» поступився «Прометею» з рахунком 0:2 (голи забивали Євген Дедяєв і Віктор Кулаженко).

Осічкою краматорчан сповна скористалася «Зоря» з Рубіжного. У непростому луганському «дербі» із сєвєродонецьким «Хіміком», де було і два видалення (по одному у суперників), і два пенальті (також по одному в ворота різних команд), «Зоря» змогла завоювати три очки, перемігши з рахунком 2:1. Таким чином, рубежанці за набраними очками (29) зрівнялися із «Сапфіром».

Одноосібним лідером за підсумками туру став слов’янський «Славхлеб», який розгромив вдома «Добре поле» з рахунком 7:0. Добропільці не змогли стримати атакуюче тріо «пекарів» – Андрія Головченка, Олександра Мачуліна і, особливо, Євгена Швидкого, який оформив «покер».

Напруженою була боротьба і в матчі в Бахмуті. Тут місцевий клуб приймав «Шахтар» з Родинського. Господарі відкрили рахунок під завісу першого тайму (Станіслав Жітовченко), але в другій половині зустрічі дався взнаки вищий клас гостей, коли відзначилися Артем Гайда і двічі Євген Костюк. Ця перемога дозволила «гірникам» міцно влаштуватися на 4 місці в турнірній таблиці, відірвавшись від переслідувачів.

У Кремінній господарі поступилися лиманському «Локомотиву» 0:1 завдяки голу в дебюті поєдинку Олександра Руденка.

ФК «Краматорськ» без гри заробив три очки, оскільки команда Бахмутського району знялася зі змагань.

У наступному турі центральний поєдинок буде в Слов’янську, де «Словхліб» прийме «Зорю». Перемога в цьому матчі дозволить найбільш титулованому клубу Донеччини зробити вагому заявку на чемпіонство нинішнього сезону. «Сапфір» прийме «Краматорськ», «Кремінна» зіграє з «Прометеєм», «Бахмут» поміряється силами з «Локомотивом», а «Шахтар» чекає в гості сусідів з Добропілля.

 

За інформацією Федерації футболу Донецької області

 
15.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах