Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці серед спортсменів ШВСМ і міської ДЮСШ пройшли змагання «Олімпійські надії»

13 серпня в Дружківці на базі СК «Машинобудівник» відбувся спортивний захід «Олімпійські надії», присвячений XXXI Літнім Олімпійським іграм, що проходять у Ріо-де-Жанейро.

У змаганнях взяли участь спортсмени відділення тхеквондо ВТФ, важкої атлетики, легкої атлетики Школи вищої спортивної майстерності та міської ДЮСШ. Легкоатлети виставили дві команди хлопчиків і дівчаток. Вікові категорії – 1998 року народження і молодше.

Суддями спортивного заходу були тренери ШВСМ Юрій Кузьменко, Віктор Кузнецов, а також методисти Ольга Лук’янова, Світлана Хохлова, Наталія Конопльова та Марія Тихопой.

Атлети змагалися в п’яти номінаціях: силові вправи, метання на дальність, метання на влучність, стрибкові вправи і дві бігові дистанції.

Переможці в командному заліку визначалися за сумою очок, набраних у всіх вправах. У підсумку, кращими стали представники відділення важкої атлетики, друге місце посіли спортсмени відділення тхеквондо ВТФ, а третє місце розділили дві команди відділення легкої атлетики.

Також нагородами були відзначені учасники в особистому заліку. Так, у бігових вправах кращою стала Інна Савченко, у підтягуванні ліпший ніж у юнаків результат показала легкоатлетка Сабіна Садихова. Далі всіх метнув двокілограмовий м’яч важкоатлет Артур Акопов, а найбільш влучним був представник відділення тхеквондо ВТФ Марк Двибородчин.

Спортсмени Дружківки продовжують передавати свій заряд енергії олімпійцям Донеччини та України, які зараз змагаються в Ріо-де-Жанейро, і бажають їм високих результатів!

 
 
 
15.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах