Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Валерія Кононенко – переможниця чемпіонату України з велоспорту на шосе в парній гонці

З 11 по 13 серпня у Вишгороді (Київська область) проходив чемпіонат України з велоспорту на шосе в парній гонці та Всеукраїнські змагання в індивідуальній гонці на час серед чоловіків та жінок.

Усього в змаганнях взяло участь 105 велосипедистів з 24-х команд. Донецьку область на них представили 6 спортсменів (4 чоловіки, 2 жінки).

Серед жінок впевнену перемогу і золоті медалі здобули наша майстер спорту України міжнародного класу Валерія Кононенко (ОСДЮСШОР, тренер Валерій Красов) та киянка Ольга Шекель (ЦШВСМ СК «Кольс»). 25 км вони подолали з результатом 33 хв. 09 сек.

Срібні призерки Тетяна Клімченко (Львівська область) та Оксана Клячіна (Київська область) показали час 34 хв. 38 сек. А представниці Київської області Інна Метальнікова та Анастасія Слободян вибороли «бронзу» з часом 34 хв. 51 сек.

У змаганнях серед чоловіків в парній гонці на 50 км брали участь 22 пари. Представники Донецької області, юніори Данило Нікулін (1999 р.н.) та Кирило Рагозін (ОСДЮСШОР), які виявилися найменшими серед суперників, у підсумку посіли 6 місце з результатом 1:02,23.

Золоті медалі тут вибороли спортсмени Олександр Полівода та Олександр Суруткович (Одеська область) з часом 1:00.13, «срібло» – Сергій Козаченко та Юрій Шумілов (Київська область) – 1:00.53, «бронзу» – Віталій Гринів (Тернопільська область) та Роман Гладиш (Львівська область) – 1:01,11.

 
14.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах