Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» стартує з перемоги в Кубку Кременчука

З 11 по 13 серпня в Кременчуці проходить передсезонний турнір з хокею Kremenchuk Open Cup 2016.

У змаганнях беруть участь 4 команди, одна з яких представляє Донецьку область – чотириразовий чемпіон України ХК «Донбас».

У стартовому матчі наші хокеїсти зустрічалися з криворізьким «Кривбасом». Створений цього літа «Кривбас», всупереч очікуванням, не тільки нав'язав боротьбу грізному опоненту, а й подарував кілька неприємних сюрпризів, ставши творцем першої сенсації на турнірі.

Шокувати присутніх на «Арені Айсберг» уболівальників номінальним гостям вдалося вже на 14-й секунді – точним виявився кидок від лівого борту Олександра Селянина. А на 6-й хвилині другого періоду Кривбас і зовсім подвоїв свою перевагу – результативно на добиванні зіграв Німенко.

Шукати аргументи своєї переваги «Донбас» почав на екваторі другого періоду. І доводи вийшли вельми вагомими. Спочатку зненацька воротаря ефектним і точним ударом від синьої лінії застав Павло Таран. Менш ніж через дві хвилини відновив паритет у рахунку Артем Бондарєв. А вийти «Донбасу» в лідери допоміг Віктор Захаров. Скориставшись помилкою захисників, капітан збірної України практично в упор розстріляв беззахисного Черепанова.

Проявити бійцівський дух криворіжцям вдалося в дебюті третього відрізка. Сольний прохід вдався Бєлоусову, який протягнувши шайбу з центральної зони, точно кинув у верхній лівий кут від воротаря.

Вирішити, хто сильніший, у основний час суперникам не вдалося. В овертаймі номінальні господарі, як мінімум, двічі могли завершити матч на свою користь, проте без помилок в рамці діяв Черепанов.

Результат зустрічі вирішився в серії післяматчевих штрафних кидків. Єдиний точний буліт виконав Артем Бондарєв, який ефектно обставив воротаря.

Донбас - Кривбас (Кривий Ріг) - 4:3 Б (0:1, 3:1, 0:1, 0:0 1:0).

Шайби: 0:1 Селянин (Німенко, Рябенко), 0:14, 0:2 Німенко, 25:55, 1:2 Таран (Короп), 30:00, 2:2Бондарев, 31:50, 3:2 Захаров, 37:26, 3:3 Бєлоусов, 43:42.

Булітна серія: 0:0 Селянин (воротар), 0:0 Бабинець (воротар), 0:0 Мазула (воротар), 1:0 Бондарєв, 1:0 Бєлоусов (воротар).

12 серпня о 15:00 ХК «Донбас» проведе свій другий матч проти «Білого Барсу».

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
12.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах