Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артем Блошенко посів 5 місце на Олімпійських іграх - 2016

11 серпня на XXXI Олімпійських іграх, які приймає бразильське місто Ріо-де-Жанейро, за нагороди боролися дзюдоїсти у ваговій категорії до 100 кг.

Донеччину представляв 31-річний майстер спорту України міжнародного класу родом з Донецька Артем Блошенко.

На перших трьох попередніх стадіях змагань – 1/64, 1/32 і 1/16 фіналу – наш дзюдоїст іппоном по черзі переміг Соїба Курбонова з Узбекистану, Шаха Хуссейна Шаха з Пакистану та Чо Гухама з Південної Кореї.

У чвертьфіналі олімпійського турніру Блошенко виявився сильнішим за титулованого представника Німеччини Карла-Річарда Фрея. Судді оцінили дії українця юко і ваза-арі.

У півфіналі українець зустрічався з першим номером світового рейтингу Ельмаром Гасімовим з Азербайджану, і, на жаль, зазнав поразки.

Суперником Артема в боротьбі за бронзову медаль був чемпіон світу 2015 року японець Рюносуке Хага. Поєдинок тривав до четвертої хвилини, коли Хага зумів завершити його іппоном. У підсумку, Блошенко посів 5 місце, показавши дуже гідну боротьбу.

Відзначимо, що досягнення Артема Блошенко на даний момент є найвищим серед дзюдоїстів України на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

 
11.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах