Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Лиманщині відбувся традиційний турнір з пляжного волейболу «Кубок Донбасу»

5-7 серпня в селищі Щурове Лиманського району Донецької області відбувся турнір з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд «Кубок Донбасу».

У цьому році змагання стали вже 14-тими за рахунком.

Загалом за кубок боролися 29 чоловічих і 6 жіночих команд. Гравці з’їхалися з різних населених пунктів України: Києва, Харкова, Куп’янська, Первомайського, Чернігова, Покровська, Краматорська, Родинського, Слов'янська, Костянтинівки, Костянтинівського району, Лисичанська, Біловодська, Старобільська, Новопскова.

Турнір проводився за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Асоціації пляжного волейболу Донецької області.

Почесними гостями на спортивному святі були начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик та в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

Організатори змагань зазначили, що підготовка до турніру була досить напруженою через невизначеність кінцевої кількості учасників, але в підсумку всі надії були виправдані.

Матчі проходили на трьох майданчиках одночасно. Навіть ті, хто ніколи не бачив змагання з пляжного волейболу, проходячи повз спортсменів, мимоволі зупинялися та захоплювалися спортивними баталіями.

За результатами турніру перше місце посіли Анатолій Одуд та Ігор Тімець з Луганщини. Другими стали Костянтин Аушев та Сергій Косяк з Харкова, а третю сходинку посіли Артем Новосьолов і Руслан Денщик, які представляли міста Києв та Краматорськ.

У фіналі переможці турніру були нагороджені кубками, медалями та грошовими призами від організаторів.

З детальними результатами «Кубку Донбасу - 2016» можна ознайомитися в прикріпленому файлі.

 
08.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах