Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійські ігри - 2016. Ігор Радівілов кваліфікувався у фінали командного багатоборства, вправ на кільцях та в опорному стрибку

На XXXI Олімпійських іграх, які приймає бразильське місто Ріо-де-Жанейро, 6 серпня відбулися кваліфікаційні змагання зі спортивної гімнастики серед чоловіків.

Донецьку область і Маріуполь у складі збірної України успішно представив бронзовий призер Олімпіади 2012 року Ігор Радівілов.

Ігор разом з партнерами по національній команді Олегом Верняєвим, Максимом Семянківим, Андрієм Сенічкіним та Владиславом Грико посіли за підсумками кваліфікації 7 місце з результатом 263.002. Це дало українцям перепустку у фінал командного багатоборства.

Крім цього, Ігор Радівілов кваліфікувався у два фінали особистих змагань: у опорному стрибку (з 4-го місця – 15.283) та вправ на кільцях.

«Вважаю, що ми виступили успішно. Потрапили в «свої» фінали. Отримали високі оцінки. Як правило, оцінки на Олімпійських іграх - дуже високі. Але це лише кваліфікація, головне було потрапити у фінал. Там розпочнеться все з самого початку», - сказав Радівілов у коментарі, розміщеному на сайті Національного олімпійського комітету України.

Відзначимо, що фінал командних змагань відбудеться 8 серпня (о 22:00 за українським часом), а за особисті медалі Ігор Радівілов боротиметься 15 серпня (о 20:00 за українським часом).

 
07.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах