Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сергій Бубка переобраний до складу Виконкому МОК

4 серпня в рамках 129-ї Сесії Міжнародного Олімпійського Комітету, що напередодні Ігор ХХХІ Олімпіади триває в Ріо-де-Жанейро, відбулися вибори членів до складу головного керівного органу світового олімпізму.

З найбільшою кількістю голосів першим серед 5 кандидатів до Виконкому МОК було обрано президента НОК України, першого віце-президента Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, уславленого легкоатлета Сергія Бубку.

Відзначимо, що Сергій Бубка є членом МОК з 1999 року, а входить до складу Виконкому з 2000 року.

Нижче наводимо текст вітання Сергію Назаровичу від начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика:

"Шановний Сергію Назаровичу!

Від імені спортивної громадськості Донецької області прийміть щирі вітання з нагоди переобрання до складу Виконкому Міжнародного олімпійського комітету!

Донеччина дуже пишається Вами як своїм вихованцем – Олімпійським чемпіоном, 35-разовим рекордсменом світу та Героєм України.

Сьогодні завдяки Вашим особистим зусиллям як президента Національного олімпійського комітету України розвиток олімпійського руху в країні в цілому і в нашому регіоні зокрема піднявся на новий, дуже високий рівень.

Впевнені, що притаманні Вам якості відданості обраній справі допомагатимуть втілювати в життя Ваші напрацювання на благо міжнародної олімпійської спільноти, власним авторитетом сприяти поширенню в світі олімпійських цінностей та ідеалів.

Бажаємо Вам міцного здоров’я і невичерпної енергії на довгі роки задля здійснення всіх творчих задумів!"

 
05.08.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах