Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збільшено розмір одноразових грошових винагород спортсменам та тренерам Донецької області

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів та їх наставників, досягнення яких сприяють авторитету Донецької області і України, підтримки і стимулювання розвитку спорту вищих досягнень в регіоні, розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського від 19.07.2016 № 614 було затверджено внесення змін до Граничних розмірів одноразових грошових винагород спортсменам та тренерам Донецької області, які гідно виступають на міжнародних змаганнях.

Розпорядження вже зареєстровано в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області та набере чинності з дня опублікування. Виплата винагород буде здійснюватися в межах видатків, передбачених в обласному бюджеті.

Прийняття рішення щодо збільшення винагород має стати додатковою мотивацією для спортсменів Донеччини, які розпочнуть свої виступи на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро менше, ніж через два тижні. Так, за медалі Ігор ХХХI Олімпіади спортсменам Донецької області встановлені такі винагороди: за «золото» – 780 тис. грн., «срібло» – 500 тис. грн., «бронзу» – 340 тис. грн. Окрім цього, за четверте місце передбачена винагорода в 310 тис. грн., за п’яте – 215 тис. грн., за шосте – 155 тис. грн.

За досягнення на Паралімпійських іграх, які проходитимуть в Ріо-де-Жанейро з 7 по 18 вересня 2016 року, атлети Донеччини отримають: за перше місце – 250 тис. грн., за друге – 160 тис. грн., за третє – 110 тис. грн.

Відзначимо, що за підготовку спортсменів, які мають досягнення на міжнародних змаганнях, їх тренерам встановлюється винагорода у розмірі 50% (першим тренерам – 25%) від розміру винагороди, встановленої для атлета.

З повним текстом розпорядження голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації можна ознайомитися в прикріпленому файлі.

 
25.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах