Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку завершився чемпіонат України з легкої атлетики

З 24 по 27 липня в Донецьку на РСК «Олімпійський» проходили змагання чемпіонату України та чемпіонату України серед молоді з легкої атлетики, які стали заключним етапом підготовки до Чемпіонату світу з легкої атлетики в Москві.

У змаганнях серед дорослих спортсменів представники Донеччини перемагали чотири рази. Золоті медалі здобули: Наталя Семенова (Горлівка, ШВСМ) з метання диску – 59 м 34 см, Лілія Лобанова (Донецьк, ШВСМ) у бігу на 800 м – 2.03,46, Катерина Козлова (Донецьк, ШВСМ) у стрибках з жердиною – 4 м 20 см, естафетний квартет 4х400 м у складі Аліни Логвиненко, Дарини Приступи, Лілії Лобанової та Вікторії Ткачук – 3.33,04. Крім того, у активі спортсменів нашої області 4 других та 6 третіх місць.

Серед молоді донеччани вибороли 6 перших, 3 других та 4 третіх місць.

У останній день змагань пройшло засідання виконкому Федерації легкої атлетики України, на якому був затверджений склад національної збірної команди для участі в Чемпіонаті світу, який пройде у Москві з 10 по 18 серпня. Захищати честь України на світовому легкоатлетичному форумі будуть 66 спортсменів. Серед них – 10 представників Донецької області: Ольга Саладуха (потрійний стрибок), Марія Рємєнь і Вікторія П’ятаченко (біг на 200 м та естафетний біг 4х100 м), Наталя Семенова (метання диску), Дарина Приступа, Аліна Логвиненко (естафетний біг 4х400 м), Ольга Ляхова (біг 800 м та 4х400 м), Руслан Дмитренко, Іван Лосєв та Олена Шумкіна (спортивна ходьба на 20 км).

 
28.07.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах