Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда юних футболістів Донецької області стала другою в Скадовську

З 11 по 17 липня в Скадовську Херсонської області відбулася фінальна частина Першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» серед юнаків 2004-2005 років народження.

У фінальних змаганнях брали участь 28 команд з різних областей України: Вінницької, Дніпровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської.

Донеччину на турнірі представили два колективи – «Колос» та «Угольок».

За підсумками напружених матчів футболісти «Колосу» Костянтинівського району Донецької області посіли друге місце, перемогу святкувала команда «Колос» Київської області, а третіми стали гравці «Гопри» Херсонської області.

Відзначимо, що Кирило Сокуренко з команди ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району став переможцем в номінації «Кращій воротар» та отримав особистий подарунок від Федерації футболу України.

Юнаки та тренери були нагороджені кубками, медалями, дипломами відповідних ступенів та особистими призами, значками, подяками від ВФСТ «Колос» АПК України.

Додамо, що змагання проводилися не лише для визначення переможців на смарагдовому полі стадіону, але й для оздоровлення дітей. Море та хороший настрій підіймали мотивацію спортсменів на Скадовській землі.

 
19.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах