Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини завоювали 3 нагороди Всеукраїнського турніру пам’яті Євгена Кужельного

З 11 по 18 липня в Хмельницькому проходив відкритий Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті Євгена Кужельного.

За підсумками змагань у командному заліку збірна команда Донецької області посіла п’яте місце. Наші боксери стали володарями 3-х медалей різного ґатунку.

Так, чемпіоном у ваговій категорії 52 кг став Артем Демяненко (ДО СДЮСШОР з боксу, Покровськ, тренер Олександр Швайко) - на фото зліва.

Срібну медаль у категорії 60 кг здобув Владислав Карпачов (ДО СДЮСШОР з боксу, Покровськ, тренер Борис Карімов). А бронзовим призером у вазі 64 кг став Артем Лапін (ШВСМ, Бахмут, тренер Анатолій Переяслов).

Відзначимо, що дані змагання були етапом відбору на чемпіонат світу з боксу серед молоді, який прийматиме Санкт-Петербург. Останнім відбірковим стартом у вересні буде турнір класу А в Бердичеві, де планується участь 7-ми боксерів Донецької області.

 

На фото знизу (зліва направо) – старший тренер молодіжної збірної України з боксу Леонід Лоївський, тренер ШВСМ Анатолій Переяслов, директор ДОСДЮСШОР з боксу Олександр Швайко, секретар всеукраїнського турніру та секретар регіональної федерації боксу Донецької області Наталя Алюшина, голова суддівської колегії та рефері від Донецької області Дмитро Шурда, старший тренер Донецької області серед молоді Андрій Музика, тренер ДОСДЮСШОР з боксу Батиралі Карімов.

 
19.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах