Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Представниці синхронного плавання Донеччини здобули 3 нагороди на юніорському чемпіонаті світу

З 9 по 13 липня в Казані (Росія) проходив 15-й за рахунком юніорський чемпіонат світу з синхронного плавання.

Донецьку область у складі збірної України на змаганнях представили дві спортсменки: Єлизавета Яхно і Аліна Шинкаренко, які наприкінці червня в Рієці (Хорватія) здобули срібні медалі юніорського чемпіонату Європи.

Українські дівчата і на цей раз були володарками нагород, гідно проявивши себе серед близько 300 спортсменок із понад 30 країн.

У соло-програмі 18-річна Єлизавета Яхно стала срібною призеркою із високим результатом – 169,3473 балів. Також «срібло» Єлизавета разом з Яною Нарежною здобула в програмі дуетів (результат спортсменок – 165,9185 балів).

Окрім цього, Яхно з іншою представницею Донеччини Аліною Шинкаренко в складі збірної України отримали «бронзу» в змаганнях груп (165,6804 балів), а також посіли 4 місце у вправах комбінованих груп (у боротьбі за третю сходинку наші дівчата поступилися всього лише 13 сотих бала: у японок – 89,3333, у команди України – 89,1667).

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає спортсменок та їх тренера Ірину Гребеннікову з медалями юніорського чемпіонату світу та бажає яскравих виступів на майбутніх змаганнях!

 
14.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах