Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку фізичної культури за місцем проживання громадян

Захід пройшов 25 липня під головуванням заступника начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика.

Участь у засіданні взяли керівники органів управління фізичною культурою і спортом виконкомів міських рад та райдержадміністрацій, директора міських та районних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У вступному слові Володимир Мицик детально зупинився на питанні організації обласного спортивного фестивалю серед дітей та підлітків за місцем проживання. Відбіркові змагання проходитимуть в містах та районах Донеччини на універсальних спортивних майданчиках, побудованих в рамках обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у 2012 році, а їх фінал відбудеться в Донецьку напередодні Дня фізичної культури і спорту.

Згідно порядку денного, було розглянуто ряд питань:

1. Про досвід роботи розвитку фізичної культури за місцем проживання громадян, матеріально-технічного забезпечення спортивних споруд, організації, підготовки і проведення спортивно-масових заходів за місцем проживання у Єнакієвому, Дебальцевому, Мар’їнському районі. З данного питання виступили директори Єнакієвського, Дебальцевського та Курахівського міських центрів «Спорт для всіх».

2. Про організацію та проведення спортивно-масових заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Донецької області. Присутнім було повідомлено, що управлінням з питань фізичної культури та спорту спільно з управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації протягом оздоровчого періоду 2013 року вже проведено низку заходів у цьому напрямку: організовано проведення семінарів з інструкторами фізичного виховання та інструкторами з плавання дитячих таборів на тему «Організація фізкультурно-масової та спортивної роботи, купання та навчання плавання в літніх оздоровчих таборах»; підготовлено та направлено листи на директорів дитячих закладів оздоровлення, керівників органів управління з питань фізичної культури і спорту виконкомів міських рад та райдержадміністрацій, директорів центрів «Спорт для всіх» щодо організації проведення Всеукраїнських масових спортивних заходів «Олімпійське літо» та «Школа плавання» в літніх оздоровчих таборах.

3. Про підготовку проектів розвитку фізичної культури за місцем проживання громадян для участі в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку у 2013 році.

Після закінчення засідання координаційної ради відбулась семінар-нарада директорів міських та районних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», на якій були розглянуті наступні питання:

- про підсумки роботи ДОЦФЗН «Спорт для всіх» за І півріччя 2013 року;

- про підсумки проведення обласних змагань серед школярів «Веселі старти» та обласного огляду конкурсу у рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» в Донецькій області;

- про організацію та проведення спортивно-масових заходів «Спорт для всіх в кожному дворі» в містах та районах Донецької області.

 
25.07.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах