Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівському районі пройшли польові збори ДВПСК «Сармат»

З 8 по 11 липня в с. Іллінівка Костянтинівського району відбулися польові збори дитячого військово-патріотичного спортивного клубу «Сармат».

Захід проводився з метою виховання у юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, підготовки молоді до творчої праці, до військової служби та захисту своєї Батьківщини ‒ України; формування і виховання у молоді високих морально-психологічних та морально-бойових якостей.

Кожного дня на учасників чекали нові випробування та цікаві пригоди.

Вихованці ДВПСК «Сармат» набули знання про задачі Збройних Сил України, їх характерні особливості; про основи захисту Вітчизни, цивільного захисту, основи медичних знань.

На офіційному закритті заходу були присутні начальник відділу культури, молоді, спорту і туризму Костянтинівської райдержадміністрації Володимир Страшко та директор РБК «Ювілейний» Марія Іваніна, які вручили вихованцям дитячого ВПСК «Сармат» сертифікат на поїздку в Святогірськ 12 липня. З привітальним словам до присутніх також звернулися голова Іллічівської сільської ради Ірина Бондар, представник Костянтинівської об’єднаного міського військового комісаріату Донецької області В.Ковпак, голова Костянтинівської міської громадської організації «Интернационалист» М.Кириленко.

Проведення військово-польових зборів стало можливим завдяки ініціативі Костянтинівської районної громадської організації «Шураві» (керівник – Володимир Доренський) та підтримки відділу культури, молоді, спорту і туризму Костянтинівської райдержадміністрації, РБК «Ювілейний», СТОВ «Злагода», ТОВ «Перспектива», Іллічівського СБК.
 
12.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах