Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Лиманщині пройшов VI етап Кубка області зі спортивного орієнтування

8-10 липня в Лиманському районі в районі Голубих озер відбувся Відкритий чемпіонат Донецької області зі спортивного орієнтування на подовжених дистанціях та черговий VI етап Кубка області.

На дистанціях різного рівня змагались і новачки, і досвідчені спортсмени віком від 10 до 50 років. Усього – 98 представників 12-ти команд: «Пошук» (Бахмут), «Донбас» (Добропілля), «Орієнтир» і «Донбас ОЦТК» (Дружківка), «Зеніт» і «Горизонт» (Краматорськ), «Teamfox» (Лиман), «Меотіда» (Маріуполь), «ДОЦТТДЮ» і «ТОР» (Слов’янськ), команда з Торецьку, а також спортсмени із Сєвєродонецька Луганської області.

Командні результати Кубка Донецької області зі спортивного орієнтування будуть підведені після X етапу змагань. Цього разу кращих учасників у особистих заліках було нагороджено кубками та дипломами Федерації: Марк Близнюк – Ч12 («Зеніт», м. Краматорськ), Аліна Балакарєва – Ж14 («Донбас ОЦТК» м. Дружківка), Олексій Івченко – Ч16 та Дар’я Штейнерт – Ж12 («Орієнтир» м. Дружківка), Олег Федоров – Ч18 та Ігор Кузьмін – Ч35 («Меотіда» м. Маріуполь), Руслан Золочевський – Ч21 («TeamFox» м. Лиман) та багато інших спортсменів.

Організаторами змагань виступили управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та Федерація спортивного орієнтування Донбасу (президент – Олексій Іванько).

 
11.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах