Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В с. Добропілля відбулось свято до Дня молоді

3 липня 2016 року в с. Добропілля (Панський сад) Добропільського району було організовано свято, присвячене Дню молоді.

На початку свята, до молодих людей зі словами щирого вітання звернулись голова райдержадміністрації Дмитро Олександрович Кірносов та голова районної ради Тамара Миколаївна Бєлянкіна. Активна молодь була нагороджена грамотами за активну участь в організації свята та особистий вклад в розвиток.

Програма свята була дуже насиченою: чоловіки грали у футбол; дівчата змагались у волейбол; районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводив профілактичну акцію «За здоровий спосіб життя»; громадська організація прихильників активного способу життя організували змагання «Полоса перешкод»; сім'ї району приймали участь у родинному святі «Мама, тато, я – дружня родина».

На футбольному полі зустрілись 4 команди. Змагання проходили по коловій системі. Результати змагань: І-ше місце посіла команда с. Ганнівка «Возрождение», ІІ-ге місце зайняли футболісти с. Добропілля, ІІІ-тє – отримали гравці с. Мар’янка. Всі команди були нагороджені грамотами та м’ячами.

На волейбольному майданчику змагались 3 команди дівчат-волейболісток. Завдяки гарному настрою, групі підтримки та професіоналізму І-ше місце зайняла команда с. Ганнівка «Возрождение», ІІ-ге місце посіли дівчата с. Криворіжжя, ІІІ-тє – зайняли спортсменки с. Мар’янка. За свої досягнення дівчата були нагороджені м’ячами та грамотами.

Команда туристів, зібравши шість команд-учасниць, провела змагання в чотири етапи: паралельні перила, навісна переправа, переправа по колоді та горизонтальний маятник.

В родинному святі приймали участь три сім'ї: Хатулевих та Воронових (с. Світле), Матвійчук (смт. Святогорівка). Море емоцій, азарт та веселий настрій переповнювали учасників. Вражень було багато, посмішки на обличчях не зникали. Сім'ї були нагороджені цінними подарунками.

Організатори свята щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Васильовичу Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Олександрівні Марченко за надану матеріальну допомогу, директору ТОВ «Перспектива» Володимиру Вікторовичу Антипенко, голові Добропільської сільської ради Анні Іванівні Павловій та всім тих, хто активно приймав участь в організації та проведенні цього святкового дня.

 
07.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах