Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відбулись фінальні змагання ХХІІІ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей-інвалідів

З 30 червня по 03 липня поточного року пройшли фінальні змагання ХХІІІ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей-інвалідів з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату.

Перший старт дитячим Паралімпійським іграм України був даний Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту 29 червня 1994 року. Щорічно в Спартакіаді беруть участь близько 20 тисяч дітей. Змагання дають можливість дітям здобути впевненості в собі та своїх силах. Також вони несуть пошуковий характер - конкурс виявляє талановитих спортсменів для поповнення Національної збірної команди України, з метою підготовки їх до Паралімпійськи ігор, чемпіонатів світу та Європи.

19 областей прийняли участь у змаганнях: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська  та м. Київ.

Донецьку збірну команду області представило 6 спортсменів з міст Мирноград, Миколаївка, Слов’янськ.

Після трьох напружених днів переживань та хвилювань було завойовано 10 медалей, з них 2 золоті, 4 срібні, 4 бронзові. 

Спортсмени зуміли довести усім, що немає тих речей, які не змогла б досягти людина завдяки своїй силі волі та цілеспрямованості. Вони - приклад для юних доннечан, уособлення духу та мужності, змогли стати кращими не лише в Донецькій області, але і в Україні! 

 
07.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах