Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чинний чемпіон України з хокею - клуб "Донбас" - представив ігровий склад на новий сезон 2016/17

У складі донецького клубу до сезону готуються 27 хокеїстів

Чотириразовий чемпіон України – донецький "Донбас" – 30 червня вийшов з літньої відпустки. Після планового медогляду в Києві у підопічних Анатолія Степанищева розпочався тренувальний табір в Святогірську.

Збори основного складу триватимуть до 20 липня, після чого команда перебереться в Дружківку, де тренувальний процес продовжиться вже на льоду Арени "Альтаїр".

Перед стартом сезону 2016/17 клуб продовжив співпрацю з 14 гравцями і підписав нові повноцінні контракти ще з вісьмома українськими хокеїстами, більшість з яких є основними гравцями національної збірної України і в минулому сезоні виграли золото чемпіонату світу в Дивізіоні 1B:

Воротарі – Євген Царегородцев, Богдан Дяченко, Сергій Люльчук;

Захисники – Володимир Алексюк, Ігор Кугут, Павло Таран, Всеволод Толстушко, Денис Петрухно, Андрій Григор'єв, Єгор Карп;

Нападаючі – Артем Бондарєв, Ярослав Свищев, Володимир Чердак, Віктор Захаров, Сергій Бабинець, Єгор Єгоров, Микита Буценко, Шаміль Рамазанов, Вадим Мазур, Олег Шафаренко, Владислав Гаврик, Денис Кочетков.

Також тренерський штаб "Донбасу" запросив 5 хокеїстів на умовах переглядових контрактів:

Захисник – Олександр Буняк;

Нападники – Павло Большаков, Олексій Ворона, Артем Луб'яний, Дмитро Демянюк.

Перед початком тренувального табору Анатолій Степанищев в інтерв'ю клубній прес-службі зробив акцент на тому, що його команда не зібрана "з нуля", а у неї є зіграний костяк, який влітку був укріплений новими сильними виконавцями:

"Нинішній "Донбас" – це не нова команда, а оновлена. У міжсезоння ми виконали велику роботу, акцент зробили на українських хокеїстів. Щоб зрозуміти, як вони себе проявлять і покажуть, необхідний час.

Зараз наша робота тільки починається, всі після літа прийшли в хороших кондиціях, спортивній формі, медогляд пройшли успішно. Після першого етапу підготовки до сезону вийдемо на лід і будемо дивитись, хто і як зможе себе проявити. Дай бог, щоб залишились всі, але, може, хтось і випаде з нинішньої обойми", - зазначив Анатолій Миколайович.

За інформацією "Хокейного клубу "Донбас"

 
07.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах