Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидовому до Олімпійського дня проведено низку заходів

23 червня 2016 року у всіх пришкільних таборах міста Селидове до Олімпійського дня пройшла низка заходів.

У таборі з денним перебуванням «Промінець» при ЗОШ №2 м. Селидове пройшло спортивно-розважальне свято «Веселі старти». Команда-переможець була нагороджена грамотами та призами.

У пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» на базі Української загальноосвітньої школи №13 було організовано День фізкультури та спорту і проведено наступні заходи:

- спортивно-розважальну програму «Спритні, грайливі, кмітливі»;

- перегляд презентації «Кращі спортсмени Донецької області»;

- конкурс малюнків «Я полюбляю спорт»;

- екскурсію до міського стадіону зі спортивною програмою «Разом веселіше»;

- просвітницькі хвилинки щодо формування здорового способу життя.

Заходи були спрямовані на те, щоб кожен із учасників мав змогу ще раз пригадати, що здоров’я людини – безцінний дар, тому ставитись до нього треба бережливо. 

У пришкільному таборі «Непоседи» на базі Гірницької ЗОШ №17 відбулись просвітницькі та спортивні заходи, присвячені Олімпійському дню.

Про історію виникнення та розвитку олімпійського руху розповіла вихованцям вожата Папакиця Н.І. Її розповідь супроводжувалась відеопрезентацією, яка познайомила дітей з видатними спортсменами-олімпійцями України і світу. 

Вихователь Павлова Т.М. приготувала цікаву спортивну вікторину, під час якої  вихованці визначали види спорту за відеофрагментами або за описом правил спортивних ігор. Інструктор з фізичної культури Манякіна Л.В. запропонувала до уваги дітей цікаві факти з історії різних видів спорту.

Підсумком Олімпійського дня у таборі стала гра-змагання «Веселі старти».

Працівники пришкільного табору «Непоседи» намагались, щоб проведені заходи сприяли фізичному розвитку дітей та формуванню в них ціннісного ставлення до здорового способу життя.

У таборі з денним перебуванням «Вогник» також відбувся «Олімпійський день».

День розпочався з перегляду відеожурналу «Відомі спортсмени рідного краю», в якому був представлений топ–10 відомих спортсменів рідного краю, які своїми перемогами прославили нашу країну та внесли великий вклад у розвиток  України.

Також вихованців табору відвідали волонтери з Селидівського центру підтримки сім’ї, які провели ігри-змагання «Звідки взявся м’яч» та «Козацькі розваги».

 
06.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах