Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підведено підсумки оздоровлення учнів ДЮСШ за червень 2016 року

На виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», комплексної програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області на 2013-2017 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 29 серпня 2013 року   № 6/23-562, розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 29.03.2016 № 235 «Про оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області у 2016 році» та з метою продовження навчально-тренувальної роботи в дитячо-юнацьких спортивних школах Донецької області в канікулярний період з червня поточного року розпочались спортивно-оздоровчі зміни.

За наданою інформацією з міст та районів області станом на 30.06.2016 оздоровлено 911 учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

 

Оздоровлення проводилось в пришкільних таборах, дитячих оздоровчих закладах північної та південної зони Донецької області, що підконтрольні Україні, за рахунок коштів місцевих бюджетів, благодійних фондів, батьківських внесків, спонсорської допомоги.

У відповідності до планів спортивних заходів дитячих оздоровчих центрів учні ДЮСШ беруть участь у змаганнях та інших спортивних заходах.

Зокрема, під час проведення спортивної зміни для учнів дитячо-юнацької спортивної школи Нікольського району Донецької області з метою популяризації здорового способу життя, підтримки принципів олімпійського руху на базі пришкільного табору району проведено фізкультурно-спортивне свято «Олімпіонік», у якому прийняли участь учні ДЮСШ та юні мешканці району.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
06.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах