Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Нікольському районі відбулось спортивне свято до Дня Конституції України

25 червня у смт. Нікольське на районному стадіоні «Колос» відбулось фізкультурно-спортивне свято, присвячене Дню Конституції України. 

На урочистому відкритті всіх учасників та глядачів привітали голова Нікольської райдержадміністрації Завгородній Володимир Вікторович, голова Нікольської районної ради Василь Михайлович Мітько, а також гості заходу. 

Перед початком футбольного турніру, в якому брали участь команди обласного військомату, Національної гвардії, Збройних сил України і збірна Нікольського району, всіх учасників підбадьорили учасники флеш-мобу.

Всі поєдинки пройшли у цікавій та запеклій боротьбі. Збірна команда Нікольського району провела три зустрічі і здобула у всіх впевнену перемогу. 

Відмінну фізичну підготовку та командний дух продемонструвала команда обласного військомату. Маючи в своєму активі один виграш, одну нічию і одну поразку, команда посіла друге місце.

Третє місце посіла команда Збройних сил України. Всі учасники турніру були нагороджені призами, які надала Федерація футболу Нікольського району. 

Команда Збройних сил України щиро вдячна керівництву компанії «Харвест-Холдинг» за надану допомогу в придбанні футбольної форми.

Всі учасники домовились і надалі про проведення подібних турнірів. 

У перервах між іграми святковий настрій глядачам дарували артисти Боївського СДК і учні Малоянісольської загальноосвітньої школи.

Для самих маленьких глядачів на стадіоні «Колос» був організований прокат електромобілів.

Діти та їх батьки із задоволенням провели своє дозвілля.

 
06.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах