Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Вугледарі по-спортивному відсвяткували День молоді

26 червня 2016 року в місті Вугледар відсвяткували День молоді. Відкрив свято міський голова Сілич Андрій Юрійович.

Розпочалось свято з веселого масового заходу під назвою «ВодАлій». Всі учасники розділились на дві команди і прийняли участь у веселих естафетах, конкурсах, перетягуванні канату, а завершили першу частину свята водною битвою, в якій прийняли участь і діти і дорослі. 

Ввечері на молодь чекали показові виступи спортсменів міста. Свої уміння на міській сцені показали спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи Вугледарської міської ради, а саме: легкоатлети, боксери, борці, важкоатлети, футболісти.

Найкращі спортсмени були відзначені грамотами, нагородження провела Савчук Тетяна Володимирівна – заступник директора дитячо-юнацької спортивної школи Вугледарської міської ради.

Свою майстерність також показали вихованці Гудумака Андрія Анатолійовича, які займаються в філії Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація карате кіокушинкайкан» у м. Вугледарі. Проведення таких показових виступів спортсменів міста сприяють популяризації здорового способу життя, залученню дітей та молоді до занять спортом.

 
06.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах